Admirals sponsor

I Svendborg Admirals er vi så heldige at have nogle fantastiske sponsorer som støtter os i vores udvikling af klubben.

Uden disse sponsorer ville det slet ikke være muligt at drive klubben, så vi takker uendeligt mange gange for jeres støtte til klubben. 

Her kan du læse om alle vores sponsorer og det deres støtte er gået til. 

Tak til sponsor


Sponsorer

Farve x-perten

Farve x-perten har doneret 5000kr til vores nye kampuniformer og har derfor også fået en plads på uniformens ene skulder. 

Tjek dem ud og støt lokalt, ligesom de gør os! 

Power fitness

Vi har et samarbejde med Power Fitness. Her kan man som Admirals spiller få rabat i det lokale og meget fede træningscenter. Udover det støtter Power Fitness også et af vores lokale talenter Gustav. 

Berrings byggefirma

Berrings byggefirma har doneret 15.500kr til vores nye kampuniformer og har derfor også fået en plads på uniformens ryg.  

Tjek dem ud og støt lokalt: 

Sponsorer

Universal transport

Universal transport har doneret 5000kr til vores nye kampuniformer og har derfor også fået en plads på uniformens ene skulder. 

Tjek dem ud

Fotograf Lau nielsen

Lau Nielsen er vores frivillige sportsfotograf til alle de kampe han kan komme til. Han er en dygtig fotograf som virkelig har et øje for detaljen. Hvis du vil bruge vores billeder til privat brug eller andet så bedes i kontakte Lau. 

Vis ham gerne noget støtte og følg hans side.  

Støtte fra Spar nord

Vil du være vores nye sponsor

Spar Nord Svendborg donerede 10.000 kr til sikkerhedsudstyr. 

Læs artiklen her: 10×10.000 kroner til lokale foreninger

Hvis du kunne tænke dig at støtte eller gøre en forskel gennem frivilligt arbejde, så tøv ikke med at kontakte os.  Vi har altid brug for nye spillere og nye hænder.

Spar nord doneret 10.000