Amerikansk fodbold

Hvad vil spillerne lære

Amerikansk fodbold er ikke blot en sport men en fælles kultur som giver børnene og de unge en masse værdier og kompetencer de kan tage med videre i deres liv. 

Teknisk og taktisk træning

Amerikansk fodbold er en sport hvor teknik og taktik spiller en stor rolle. Du vil derfor lære en masse tekniker, samt studere spille taktiker så du kan spille sammen med dit hold. 

Teamwork

Amerikansk fodbold er en holdsport hvor alle spiller har en rolle som samler en hel enhed. Træningen er tilrettelagt den enkelte spillers så man udfordres men samtidigt spiller en stor rolle på holdet. 

Værdier og kompetencer

Amerikansk fodbold er ikke blot en sport men en kultur. Der stræbes efter at udvikle unge ambassadører for sporten med værdierne: Teamwork, udholdenhed, målsætning, disciplin samt håndtering af succes og nederlag.

Frivilligt arbejde

Vi stræber efter at bidrage til lokal samfundet, som det gør hos os. Vores spiller er en aktiv rolle i lokal samfundet hvor de bla. hjælper til på kammerateriet, samt til kulonarisk sydfyn. 

Fællesskab

Som medlem hos Admirals er vores spiller både aktive på banen og udenfor banen. Hvert hold hjælper hinanden med opgaver som opkridtning, stå chain til kampe ect. 

Amerikanske trænere

Admirals har et samarbejde med Svendborg Efterskole, hvor vi derfor har muligheden for at have 3 gode Amerikanske trænere. De unge får derfor også den bedste træning. 

U11/u13/u15

Med Daniel Dinensen som head coach trænerne spillerne fast hver tirsdag og torsdag. Daniel får hjælp af forskellige, som assisterende trænere. Der spilles kl.17.15-18.30

u17

Med Desi Barbour som head coach og en hel flok af Amerikanske assisterende træner, træner de U15-20. Dette hold er også skabt i samarbejde med Svendborg Efterskole og deres Amerikansk fodbold linje. Der spilles fra 17.30-19.00.

Senior

Seniorholdet har to Amerikanske trænere. Dee Maggitt Jr. er head coah og Jawaugn Arnold er assisterende coach. Der spilles fra 18.30-20.30. 

PRAKTISK INFORMATION

Trænings dage

 Vi træner altid to gange om ugen. 

Tirsdage og torsdage

Holdoversigt

Mød endelig op og vær med

Vi elsker at få nye spillere, for jo flere vi er jo flere er vi til at tage kampen op sammen. Vi ser vi meget frem til at tage imod jer. Husk træningstøj, fodboldstøvler/kondisko og en drikkedunk, så tager vi os af resten. 

Samarbejde med Svendborg Efterskole

Vi samarbejde med Svendborg Efterskole med deres Amerikansk fodbold linje, se denne video de har lavet. 

Hjalte froholt var på besøg

Hjalte Forholt har været så venlig at komme op og hjælpe nogle af vores spillere. Tusind tak for besøget.

IMG_20220308_173204